Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g centeio em grão
- 100 g água, mais q.b. p/ pincelar
- 10 g azeite
- 15 g fermento de padeiro fresco
- 15 g açúcar mascavado escuro
- 400 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sementes de sésamo, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sementes de girassol, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sementes de papoila, mais q.b. p/ polvilhar
- 200 g cerveja preta
- 2 c. chá de sal
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1351.5 kJ / 323 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Sacharidy
- 60.9 g
- Tuk
- 3.5 g
- Nasycený tuk
- 0.4 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Sodík
- 721 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão de iogurte
1 Std. 25 Min
Pão de centeio e noz
1 Std. 25 Min
Mix para pão integral e pão
24h
Pão de milho
1 Std. 20 Min
Pão de sementes de papoila, laranja e figos
2h
Pão com gérmen de trigo e passas
55 min
Pão de leitelho
18h
Pão de iogurte
50min
Pães de centeio
2h 10min
Pão de nozes
1 Std. 55 Min
Pão norueguês
55 min
Pão da terra
1h 35 min