Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinada
- 1000 g carne de vitela s/ nervos cortada em cubos
- 400 g cerveja preta
- 10 g molho inglês
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 folha de louro
Massa
- 50 g amêndoa s/ pele
- 220 g manteiga
- 3 ovos
- 450 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 30 g azeite
- 200 g chalota
- 150 g cenoura cortada em pedaços
- 10 g farinha, mais q.b. p/ polvilhar
-
1
c. chá de caldo de carne
nebo 1 cubo caldo de carne - 1 gema de ovo p/ pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 doses
- Kalorie
- 2259 kJ / 540 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 34 g
Alternativní recepty
Tarte fechada de novilho
13h 30 min
Hornazo
2h 15min
Molho holandês
10 Min
Mini quiches de espinafres, ricota e bacon
40min
Empadas de camarão
50min
Empada de pato com alho francês
13h 10min
Frango satay com arroz jasmin
1 Std. 55 Min
Empada de galinha
2h
Pastéis de massa tenra
3 Std.
Molho bechamel
15 Min
Empadas de frango e cogumelos
1 Std. 30 Min
Empada de frango e alho-francês
50min