Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinada
- 1000 g carne de vitela s/ nervos cortada em cubos
- 400 g cerveja preta
- 10 g molho inglês
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 folha de louro
Massa
- 50 g amêndoa s/ pele
- 220 g manteiga
- 3 ovos
- 450 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 30 g azeite
- 200 g chalota
- 150 g cenoura cortada em pedaços
- 10 g farinha, mais q.b. p/ polvilhar
-
1
c. chá de caldo de carne
nebo 1 cubo caldo de carne - 1 gema de ovo p/ pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 doses
- Kalorie
- 2259 kJ / 540 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 34 g
Alternativní recepty
Empada de frango e alho-francês
50min
Empadas de camarão
50min
Lombo de porco recheado com maçã e frutos secos
1 Std. 35 Min
Peru Wellington com batatas Duchesse
2h 15min
Crepes de frango e molho de espargos
45min
Tarte fechada de novilho
13 godz. 30 min
Empada de alheira e grelos
1h
Lombinhos de porco com crosta de pistácio e puré de couve-flor - TM5
2j 30 menit
Empada de coelho
2h
Lombinho de porco recheado e puré de aipo e batata
55min
Tarte de carne com cerveja
1 Std. 40 Min
Piza fresca com pesto de pistácio
40min