
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinada
- 1000 g carne de vitela s/ nervos cortada em cubos
- 400 g cerveja preta
- 10 g molho inglês
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 folha de louro
Massa
- 50 g amêndoa s/ pele
- 220 g manteiga
- 3 ovos
- 450 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 30 g azeite
- 200 g chalota
- 150 g cenoura cortada em pedaços
- 10 g farinha mais q.b. p/ polvilhar
-
1
c. chá de caldo de carne
nebo 1 cubo caldo de carne - 1 gema de ovo p/ pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 doses
- Kalorie
- 540 kcal / 2259 kJ
- Protein
- 10 g
- Tuk
- 34 g
- Sacharidy
- 45 g
Alternativní recepty
Choux de camarão com molho de açafrão
1hod. 30min
Empanada multicolor
1hod. 15min
Empada de coelho
2hod.
Empada de caça
48hod.
Empada de pato com alho francês
13hod. 10min
Pastéis de massa tenra de alheira
35min
Empada de galinha
2hod.
Empada Galega
35min
Empadas de camarão
50min
Empanada Catalã
2hod.
Pastéis de massa tenra
3hod.
Croquetes
3hod.