Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1150 g água
- 250 g batata cortada em pedaços
- 3 ovos
- 150 g leite
- 25 g fermento de padeiro fresco
- 30 g azeite
- 2 c. chá de sal
- 450 g farinha tipo 65
- 1 c. sopa de orégãos
- 50 g maionese
- 300 g queijo flamengo fatiado
- 300 g presunto fatiado
- 250 g tomate-cereja cortado em metades
- Rúcula q.b. p/ rechear
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3236.6 kJ / 773.6 kcal
- Protein
- 41.4 g
- Sacharidy
- 67.5 g
- Tuk
- 37 g
- Nasycený tuk
- 14.1 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Sodík
- 2550.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia com azeitona e alecrim
72 Std.
Pão árabe sem glúten
1h 50min
Pãezinhos aromatizados
2 Std.
Argola de sementes de papoila com manteiga de limão
1 Std. 25 Min
Telhas de sementes e molho wasabi
1 Std. 25 Min
Pão de azeitonas
1 Std. 20 Min
Artisan bread
1h 30min
Pãezinhos recheados com frango e bacon
1 Std.
Brioches divertidos
1 Std.
Focaccia de sardinha
1 Std. 20 Min
Focaccia de alecrim e tomate seco
1 Std. 20 Min
Focaccias
2 Std.