
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1150 g água
- 250 g batata cortada em pedaços
- 3 ovos
- 150 g leite
- 25 g fermento de padeiro fresco
- 30 g azeite
- 2 c. chá de sal
- 450 g farinha tipo 65
- 1 c. sopa de orégãos
- 50 g maionese
- 300 g queijo flamengo fatiado
- 300 g presunto fatiado
- 250 g tomate-cereja cortado em metades
- Rúcula q.b. p/ rechear
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 773.6 kcal / 3236.6 kJ
- Protein
- 41.4 g
- Tuk
- 37 g
- Sacharidy
- 67.5 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Nasycený tuk
- 14.1 g
- Sodík
- 2550.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Garibaldis
5hod.
Pão de cerveja
1hod. 15min
Minicalzones de espinafres e ricota
1hod. 20min
Chamuças
1hod. 30min
Pães de centeio
2hod. 10min
Brioche de especiarias
3hod.
Pãezinhos aromatizados
2hod.
Molho béarnaise
15min
Pão com gérmen de trigo e passas
55min
Pães de leite ao vapor com chocolate
3hod. 30min
Molho pesto
5min
Focaccias
2hod.