Focaccia recheada
TM6 TM5 TM31

Focaccia recheada

4.3 (4 hodnocení)

Suroviny

  • 1150 g água
  • 250 g batata cortada em pedaços
  • 3 ovos
  • 150 g leite
  • 25 g fermento de padeiro fresco
  • 30 g azeite
  • 2 c. chá de sal
  • 450 g farinha tipo 65
  • 1 c. sopa de orégãos
  • 50 g maionese
  • 300 g queijo flamengo fatiado
  • 300 g presunto fatiado
  • 250 g tomate-cereja cortado em metades
  • Rúcula q.b. p/ rechear

Nutriční hodnoty
na 1 dose
Kalorie
3236.6 kJ / 773.6 kcal
Protein
41.4 g
Sacharidy
67.5 g
Tuk
37 g
Nasycený tuk
14.1 g
Vláknina
4.6 g
Sodík
2550.1 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty