Focaccia recheada

Focaccia recheada

4.3 4 rating
Příprava 35min.
Celkový 1hod. 25min.
6 doses

Suroviny

  • água
    1150 g
  • batata cortada em pedaços
    250 g
  • ovos
    3
  • leite
    150 g
  • fermento de padeiro fresco
    25 g
  • azeite
    30 g
  • sal
    2 c. chá de
  • farinha tipo 65
    450 g
  • orégãos
    1 c. sopa de
  • maionese
    50 g
  • queijo flamengo fatiado
    300 g
  • presunto fatiado
    300 g
  • tomate-cereja cortado em metades
    250 g
  • Rúcula q.b. p/ rechear

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 2550.1 mg
Protein 41.4 g
Kalorie 3236.6 kJ / 773.6 kcal
Tuk 37 g
Vláknina 4.6 g
Nasycený tuk 14.1 g
Sacharidy 67.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...