辣椒酿鱼

辣椒酿鱼

5.0 3 rating
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
6 人份

Suroviny

  • 辣椒干 去籽
    20 克
  • 新鲜红辣椒 去籽
    70 克
  • 指天椒 (volitelně)
    5 条
  • 小红葱
    100 克
  • 蒜瓣
    20 克
  • 新鲜香茅 只取白色部分
    2 支
  • 洋葱 切块
    80 克
  • 峇拉盏
    10 克
  • 姜花 只取花蕾,切半
    2 支
  • 南姜
    10 克
  • 新鲜黄姜
    10 克
    10 克 黄姜粉
  • 新鲜姜
    20 克
  • 50 克
  • 额外准备涂抹用
    2 茶匙
  • 1 茶匙
  • 疯柑叶 切丝
    5 片
  • 硬尾鱼 切割背面
    6 个

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 49 g
Kalorie 1682 kJ / 402 kcal
Tuk 14 g
Vláknina 5 g
Sacharidy 25 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...