Zařízení & příslušenství
辣椒酿鱼
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
6 人份
Suroviny
-
辣椒干 去籽20 克
-
新鲜红辣椒 去籽70 克
-
指天椒 (volitelně)5 条
-
小红葱100 克
-
蒜瓣20 克
-
新鲜香茅 只取白色部分2 支
-
洋葱 切块80 克
-
峇拉盏10 克
-
姜花 只取花蕾,切半2 支
-
南姜10 克
-
10 克 黄姜粉新鲜黄姜10 克
-
新鲜姜20 克
-
油50 克
-
盐 额外准备涂抹用2 茶匙
-
糖1 茶匙
-
疯柑叶 切丝5 片
-
硬尾鱼 切割背面6 个
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
49 g
Kalorie
1682 kJ /
402 kcal
Tuk
14 g
Vláknina
5 g
Sacharidy
25 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
亚洲最辣
12 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní