Zařízení & příslušenství
酸辣猪手
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 25min.
6 人份
Suroviny
-
猪手 带皮和骨,切块 (5-6 公分)1000 克
-
蒜瓣140 克
-
小红葱140 克
-
白米醋160 克
-
糖 适量调味120 克
-
辣椒干 洗净,浸泡并去籽10 条
-
指天椒6 条
-
酱青1 汤匙
-
黑酱油2 汤匙
-
蚝油3 汤匙
-
盐1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
34.2 g
Kalorie
1995.8 kJ /
477 kcal
Tuk
20.4 g
Vláknina
4.2 g
Sacharidy
40.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
东方之猪
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní