Zařízení & příslušenství
秘制卤五花肉和鸡蛋
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
6 人份
Suroviny
-
带皮五花肉600 克
-
鸡蛋(约53-63克) ,带壳完整的6 颗
-
水 加水至主锅的1升刻度线适量
-
水600 克
-
啤酒500 克
-
八角3 颗.
-
干辣椒1 支
-
香叶2 片
-
姜3 片
-
料酒10 克
-
生抽90 克
-
蚝油30 克
-
炒糖色 (可美善品自制)100 克
-
盐10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1886.2 mg
Protein
21.5 g
Kalorie
2214 kJ /
529.7 kcal
Tuk
35.3 g
Vláknina
0.1 g
Nasycený tuk
12.2 g
Sacharidy
25.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
爱上TM6的烹饪模式
23 recepty/-ů
Čína
Čína