Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 6 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e poi strizzata
- 300 g di latte di cocco
- 300 g di latte condensato zuccherato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1294.8 kJ / 309.5 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 30.5 g
- Tuk
- 21.3 g
- Vláknina
- 1.1 g
Alternativní recepty
Dessert pesche e arance con mousse al formaggio
30 Min
Mousse di crema inglese al cioccolato
15 Min
Le fraisier
7h 30min
Budino al cocco
3 Std. 15 Min
Crema al cioccolato e banana
20 Min
Crème brulé
4 Std. 50 Min
Budino allo yogurt e frutta fresca
3h 10min
Torta di limone destrutturata
40 Min
Parfait al mascarpone e vaniglia
2 Std. 35 Min
Crema di pesche caramellate e cannella
2h 15min
Panna cotta kiwi e ciliegie
6h 40min
Torta magica al cacao e arancia
4 godz.