Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 6 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e poi strizzata
- 300 g di latte di cocco
- 300 g di latte condensato zuccherato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1294.8 kJ / 309.5 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 30.5 g
- Tuk
- 21.3 g
- Vláknina
- 1.1 g
Alternativní recepty
Risolatte
1h
Budino al caramello
3 Std. 20 Min
Gelato al caramello salato
8h 25min
Torta brulée
11j
Cheesecake al tè verde
5h 30 min.
Crema catalana al cioccolato
50 Min
Bavarese al cioccolato con salsa toffee al caffé
7 Std.
Budino al cocco
3 Std. 15 Min
Cotton cheesecake
2h 45min
Lemon meringue pie
3hod.
Budino al caffè
4h 15min
Flan patissier
2 Std.