Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla aromatizzata
- 140 g di zucchero
- 350 g di farina tipo 00
- 5 tuorli
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 170 g di burro morbido a pezzi
- 1 pizzico di sale
Ripieno alla zucca
- 100 g di amaretti
- 300 g di zucca a pezzi (2-3 cm)
- 400 g di latte
- 2 chiodi di garofano
- 20 g di miele
- 60 g di gherigli di noci
- 70 g di cedro candito a cubetti
- 80 g di uvetta
- 30 g di burro a pezzi
- 2 uova
Terminare la preparazione
- 20 g di burro
- 2 cucchiai di zucchero di canna
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2845 kJ / 680 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Sacharidy
- 85 g
- Tuk
- 35.1 g
- Vláknina
- 2.9 g
Alternativní recepty
Torta pere e zenzero
40min
Pane del vescovo
1 godz.
Crostata di mele
1h 5 min
Torta di pane
1 godz. 20 min
Torta di pane, frutta e farina di castagne
1h 10min
Torta amaretti e mela
2 godz.
Torta zucchine e pinoli
50min
Strudel di albicocche con pasta al moscato
1h 30min
Crostata con crema di ricotta e pere caramellate
45 min
Crostata di pere
1h 40min
Crostata di mele con crema di mandorle
1 godz. 15 min
Crostata mele e cannella
1 godz. 20 min