Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 - 2 Knoblauchzehen, nach Geschmack
- 15 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 Zwiebel (ca. 80 g), halbiert
- 190 g brauner Zucker
- 20 g Wasser
- 700 g Birnen, geschält, in Stücken (siehe Tipp)
- 100 g Weißweinessig
- 1 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- ½ TL Kurkuma
- 80 g Rosinen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 2038 kJ / 487 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 110 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 9.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pflaumen-Zwiebel-Chutney
25 min
Kürbis-Apfel-Chutney
50 min
Marillen-Karotten-Chutney
1684 Std.
Tomaten-Johannisbeer-Chutney
1 Std. 15 Min
Apfel-Cranberry-Chutney
45 min
Heidelbeer-Chutney mit Thymian
25 min
Kirsch-Gewürz-Chutney
30 min
Kürbis-Aprikosen-Chutney
1 Std.
Zwetschgen-Chutney
50 min
Quittenchutney
55 min
Scharfe Pflaumensauce
50 min
Rhabarber-Chutney
1h 30min