Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Gelierzucker 1:1
- 100 g schwarzer Johannisbeerlikör
- 100 g Orangensaft, frisch gepresst
- 500 g Feigen, in Stücken (2 cm)
- ½ rote Chilischote, frisch, in feinen Ringen
- 50 g Schwarze Johannisbeer-Konfitüre
- 80 g Balsamico, dunkel
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 994 kJ / 237 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Scharfe Pflaumensauce
50min
Orangenkonfitüre
45min
Kirsch-Ketchup
1h 25min
Blutorangenmarmelade mit Kardamom
1h 45min
Quittenchutney
55 min
Aprikosen-Konfitüre
30min
Feigensenf
1 godz.
Quitten-Meerrettich
30min
Zwetschgen-Chutney
50min
Feigen-Chutney
40min
Bärlauch-Tomaten-Pesto
5 min
Birnen-Chutney
50min