Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- Paniermehl zum Ausstreuen
- 300 g Zucker
- 1 Zitrone, unbehandelt, Schale dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 2 Eier
- 150 g Milch
- 280 g Mehl
- 2 TL Backpulver
- 1 Prise Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 1220 kJ / 292 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 0.6 g
Alternativní recepty
Buttergebäck zum Ausstechen mit Varianten Terassenplätzchen und Ochsenaugen
2h
Marmorkuchen
2h 10min
Waffeln
20min
Schaumkusstorte
3h 45min
Zitronen-Joghurt-Muffins
1h 45min
Amerikaner
2h
Stracciatellakuchen
1 Std. 10 Min
Mandelkuchen mit Schoko-Nougat-Guss
2 godz. 45 min
Möhrenkuchen, schwedisch
2h
Vanille-Basismuffins
1 Std. 40 Min
Schoko-Kirsch-Kuchen
1h 5min
Basic-Käsekuchen
10h