Zařízení & příslušenství
Russischer Zupfkuchen
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 30min.
16 Stücke
Suroviny
Teig
-
Butter in Stücken200 g
-
Zucker150 g
-
Mehl350 g
-
Kakao30 g
-
Backpulver1 Pck.
-
Ei1
Füllung und Fertigstellung
-
Butter weich, in Stücken180 g
-
Zucker200 g
-
Eier4
-
Magerquark500 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht1 TL
-
Vanillepuddingpulver1 Pck.
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Stück
Protein
9 g
Kalorie
1698 kJ /
406 kcal
Tuk
22 g
Vláknina
1.1 g
Sacharidy
42 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Backen mit Thermomix® Sensor
32 recepty/-ů
Švýcarsko
Švýcarsko
Das Kochbuch
206 recepty/-ů
Švýcarsko
Švýcarsko
Das Kochbuch
206 recepty/-ů
Německo
Německo
Das Kochbuch
206 recepty/-ů
Rakousko
Rakousko
Das Kochbuch
206 recepty/-ů
Španělsko
Španělsko
Einfach. Selbst. Gemacht.
290 recepty/-ů
Německo
Německo
Zum Erlebniskochen
23 recepty/-ů
Rakousko
Rakousko
Mohlo by se vám také líbit...
Buttermilchkuchen
50min.
Donauwellen
2hod. 30min.
Rahmkuchen
9hod. 25min.
Schoko-Kirsch-Käsekuchen
9hod. 30min.
Himbeer-Quark-Streusel
7hod. 20min.
Streusel-Mohn-Käsekuchen
7hod. 15min.
Himbeer-Käsekuchen
8hod.
Rüblitorte
1hod. 15min.
Rotkäppchen-Kuchen
4hod.
Maulwurfkuchen
2hod. 30min.
Kirsch-Streusel-Kuchen
1hod.
Russischer Zupfkuchen vom Blech
1hod. 30min.