
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 200 g Butter in Stücken
- 150 g Zucker
- 350 g Mehl
- 30 g Kakao
- 1 Pck. Backpulver
- 1 Ei
Füllung und Fertigstellung
- 180 g Butter weich, in Stücken
- 200 g Zucker
- 4 Eier
- 500 g Magerquark
- 1 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Pck. Vanillepuddingpulver
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 406 kcal / 1698 kJ
- Protein
- 9 g
- Tuk
- 22 g
- Sacharidy
- 42 g
- Vláknina
- 1.1 g
Alternativní recepty
Himbeer-Nougat-Crunch-Torte
3 Std.
Käsekuchen
1 Std. 30 Min
Bienenstich
5 Std. 30 Min
Donauwellen
2 Std. 30 Min
Mohnkuchen mit Streuseln
1 Std. 25 Min
Himbeer-Quark-Streusel
7 Std. 20 Min
Maulwurfkuchen
2 Std. 30 Min
Schoko-Kirsch-Käsekuchen
9 Std. 30 Min
Rotkäppchen-Kuchen
4 Std.
Streusel-Mohn-Käsekuchen
7 Std. 15 Min
Russischer Zupfkuchen vom Blech
1 Std. 30 Min
Himbeer-Käsekuchen
8 Std.