Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g wody
-
12 - 16
kiełbas wieprzowych, surowych, cienkich, np. frankfurterek, pokrojonych na 5-7 cm kawałki
nebo 12 - 16 parówek, pokrojonych na 5-7 cm kawałki - 1 jajko
- 2 łyżeczki mleka
- 2 opakowania ciasta francuskiego (460-510 g)
- musztarda, ilość do dekoracji
- ketchup, ilość do podania
- Nutriční hodnoty
- na 1 sztukę
- Kalorie
- 406 kJ / 97 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baranek wielkanocny
1 godz. 30 min
Bułeczki wielkanocne zajączki
1 Std. 50 Min
Bułeczki jeżyki
2h 30min
Straszne przekąski
1 godz. 30 min
Rollsy z tortilli z serkiem chrzanowym, warzywami i łososiem
30 min
Halloweenowe parówkowe paluchy
1 godz. 10 min
Halloweenowy poncz
20 min
Chleb-pająk
2 godz. 55 min
Dżdżownice w czekoladowej ziemi
2 godz. 20 min
Mini pizze
2 godz. 10 min
Amerykańskie pączki "donuts"
2h 45min
Pizza „słońce”
1 godz. 45 min