Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g ryżu do sushi
- 1300 g wody
- 4 łyżki octu ryżowego
- 2 łyżeczki cukru
- 1 łyżeczka soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 Cały przepis
- Kalorie
- 2415 kJ / 570 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Sacharidy
- 123.5 g
- Tuk
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Majonez japoński (kewpie)
15min
Onigirazu (japońskie kanapki ryżowe) z szarpanym łososiem teriyaki
1 Std. 10 Min
Sushi nigiri
1 Std.
Sushi z pikantnym tuńczykiem
1 Std. 25 Min
Letnie rollsy z sosem z orzeszków ziemnych
1 Std.
Sushi z pieczarkami portobello
1 godz. 30 min
Różowe sushi z warzywami i sosem awokado-wasabi
2 Std. 45 Min
Krewetki i warzywa w tempurze
1 Std.
Sushi z krewetkami w tempurze
2 Std. 40 Min
Japońska zupa ramen
1 Std. 50 Min
Sushi z wędzonym łososiem
1 godz. 20 min
Sushi z surimi i serkiem kremowym
1 godz. 20 min