Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Himbeerkompott
- 1 Zitrone, unbehandelt, 4 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 20 g Zucker
- 50 g Wasser
- 140 g Himbeeren, TK
- 10 g Speisestärke
Teig
- 100 g Mandeln, blanchiert
- 160 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Prise Salz
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 50 g Zucker
- 1 Ei
- 90 g Butter, kalt, in Stücken
Belag und Fertigstellung
- 100 g Zucker
- 500 g Quark, 20% Fett
- 2 Eier
- 15 g Speisestärke
- 2 EL gehobelte Mandeln
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1272 kJ / 304 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 35 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Apfeltorte mit Florentiner-Deckel
4h
Zitronen-Frischkäse-Tarte
5h 45 min
Karamell-Apfel-Tarte
1h 15min
Panforte de Siena
2j
Kirsch-Baiser-Tarte
2j 15 menit
Apfelkuchen mit Baiser und Streuseln (Jabłecznik)
1h 30min
Beeren-Flan-Kuchen mit Orangenbaiser
2j
Gefüllte Buchteln mit Walnuss-Honig-Kruste und Vanillesauce
1h 30min
Gratinierte Mandelcrêpes
1h 45min
Birnen-Walnuss-Tarte (zuckerfrei)
1h 10min
Pfirsich-Tarte mit Schmand
3j
Fatayer mit Rinderhack
2j