Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mürbeteig
- 90 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 150 g Mehl
- 25 g Zucker
- 30 g Wasser
- 1 geh. TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Prise Salz
- 30 g Mandeln
Flan
- 125 g Milch
- 125 g Sahne
- 10 g Speisestärke
- 15 g Mehl
- 35 g Zucker
- 1 Eigelb
- 10 g Orangenlikör (z. B. Cointreau)
-
300
g Beeren, gemischt, frisch
nebo 300 g Beeren, gemischt, TK, aufgetaut, abgetropft
Baiser und Fertigstellung
- 5 Eiweiß, zimmerwarm
- 1 Prise Salz
- 1 TL Zitronensaft
- 1 TL geriebene Orangenschale und etwas mehr zum Garnieren
- 300 g Zucker
- Puderzucker zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1290 kJ / 308 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Früchtekuchen-Torte
7h
Champagner-Trüffel-Torte
14 Std.
Rhabarber-Cranberry-Tarte
2h 30 min
Apfelkuchen mit Schaum
1h 15 min
Himbeertarte mit Mandeln
2h 30 min
Italienische Obsttorte
3 Std. 15 Min
Mango-Kokos-Tarte
1h 10 min
Käsekuchen mit Ricotta und Feige
5 Std. 40 Min
Kirsch-Baiser-Tarte
2j 15 menit
Rugelach mit Pistazienhalva
3h 20 min
Zitronen-Baiser-Tarte
2h 30 min
Apfelkuchen mit Baiser und Streuseln (Jabłecznik)
1h 30min