Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 180 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 70 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 15 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 40 g Wasser, kalt
Beerensauce
- 250 g Beeren, gemischt, TK
- 30 g Limettensaft
- 35 g Zucker
- 1 TL Speisestärke
Belag und Fertigstellung
- 40 g Zucker
- 6 Streifen Limettenschale (à 1 x 4 cm), dünn abgeschält
- 250 g Milch
- 55 g Milchreis
- 2 Eier
- 80 g Crème fraîche
- Puderzucker zum Bestäuben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 991 kJ / 237 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 31 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gingerbread Bars mit Pistazien und Cranberrys
1 godz. 15 min
Salzkaramell-Brownies mit Pecannüssen
2 godz. 30 min
Kokos-Karamell-Käsekuchen
3h 30min
Gratinierte Mandelcrêpes
1h 45min
Himbeertarte mit Mandeln
2 godz. 30 min
Banoffee-Auflauf
1 godz. 40 min
Kleine Sünde
1 godz. 30 min
Schoko-Kirsch-Kuchen aus dem Varoma
4sa 35 dk
Karamell-Cheesecake
7h 15min
Zitronen-Frischkäse-Tarte
5 Std. 45 Min
Kopenhagen - Zimt-Zöpfe
2 godz. 15 min
Apfelkuchen mit Baiser und Streuseln (Jabłecznik)
1 godz. 30 min