Zařízení & příslušenství
Zupfbrot Flammkuchenart
Příprava 25min.
Celkový 45min.
8 Portionen
Suroviny
-
Bergkäse davon 50 g in Stücken und 100 g in dünnen Scheiben (2-3 mm)150 g
-
Schmand200 g
-
Röstzwiebeln30 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer und etwas mehr zum Bestreuen½ TL
-
Paprika rosenscharf¼ TL
-
Paprika edelsüß1 TL
-
Roggenmischbrot rund oder oval (ca. 1000 g)1
-
rote Zwiebel in dünnen Ringen (2 mm)1
-
Bacon in Scheiben, halbiert100 g
-
Frühlingszwiebeln in feinen Ringen2
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Protein
15 g
Kalorie
1945 kJ /
465 kcal
Tuk
19 g
Vláknina
8.5 g
Sacharidy
54 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Newsletter - exklusive Rezepte 2020
10 recepty/-ů
Německo
Německo