
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Bergkäse davon 50 g in Stücken und 100 g in dünnen Scheiben (2-3 mm)
- 200 g Schmand
- 30 g Röstzwiebeln
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer und etwas mehr zum Bestreuen
- ¼ TL Paprika rosenscharf
- 1 TL Paprika edelsüß
- 1 Roggenmischbrot rund oder oval (ca. 1000 g)
- 1 rote Zwiebel in dünnen Ringen (2 mm)
- 100 g Bacon in Scheiben, halbiert
- 2 Frühlingszwiebeln in feinen Ringen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 465 kcal / 1945 kJ
- Protein
- 15 g
- Tuk
- 19 g
- Sacharidy
- 54 g
- Vláknina
- 8.5 g
Alternativní recepty
Strammer-Max-Salat
30min
Italienischer Brotsalat mit Cherry-Tomaten und roten Zwiebeln
30min
Pesto Eggs auf Röstbaguette
45min
Brezen-Salat
25min
Fixe Feierabendstulle
30min
BBQ-Zupfbrot
50min
The-German-Hot-Dog
35min
Flammkuchen-Toast
20min
Hotdog-Pizza
30min
Burgersalat
35min
Hot Dog to go
30min
Trauben-Käse-Salat
15min