Zupfbrot Flammkuchenart

Zupfbrot Flammkuchenart

4.1 74 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 45min.
8 Portionen

Suroviny

  • Bergkäse davon 50 g in Stücken und 100 g in dünnen Scheiben (2-3 mm)
    150 g
  • Schmand
    200 g
  • Röstzwiebeln
    30 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer und etwas mehr zum Bestreuen
    ½ TL
  • Paprika rosenscharf
    ¼ TL
  • Paprika edelsüß
    1 TL
  • Roggenmischbrot rund oder oval (ca. 1000 g)
    1
  • rote Zwiebel in dünnen Ringen (2 mm)
    1
  • Bacon in Scheiben, halbiert
    100 g
  • Frühlingszwiebeln in feinen Ringen
    2

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 15 g
Kalorie 1945 kJ / 465 kcal
Tuk 19 g
Vláknina 8.5 g
Sacharidy 54 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...