Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Roggenkörner
- 450 g Dinkelmehl Type 630
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 320 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 1 Prise Zucker
- 100 g Schinkenwürfel
- 4 Frühlingszwiebeln, 2 davon in Stücken und 2 in feinen Ringen
- 300 g Schmand
- 1 TL Kräutersalz
- ½ TL Pfeffer
- 100 g Trauben, kernlos, halbiert
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 864 kJ / 206 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 2.7 g
Alternativní recepty
Bunte Langos mit Bärlauchcreme
1u. 30min
Würzfleisch (Ragout fin)
1h
Hefeknödel mit Olivencreme und Rucolasauce
1u. 30min
Grusel-Pizza
7h
Käse-Salat
15min
Sächsische Quarkkeulchen
3h
Tiroler Schinkenbrot
16h 15min
Nürnberger Fladen vom Grill
2 Std. 10 Min
Buttermilch-Lachs-Suppe
45min
Spiegelei-Nester
1 Std. 20 Min
Mandelbaguette
2h 40min
Brot mit Rote Bete und Hering (Smørrebrød)
50 Min