Zařízení & příslušenství
Sachsenbrötchen
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 10min.
15 Stück
Suroviny
-
Roggenkörner150 g
-
Dinkelmehl Type 630450 g
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Wasser320 g
-
Salz1 ½ TL
-
Zucker1 Prise
-
Schinkenwürfel100 g
-
Frühlingszwiebeln 2 davon in Stücken und 2 in feinen Ringen4
-
Schmand300 g
-
Kräutersalz1 TL
-
Pfeffer½ TL
-
Trauben, kernlos halbiert100 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Stück
Protein
8 g
Kalorie
864 kJ /
206 kcal
Tuk
6 g
Vláknina
2.7 g
Sacharidy
29 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Zupfbrot Flammkuchenart
45 dk
Schinken-Käse-Scones mit Pastrami
1sa 20 dk
Hotdog-Pizza
30 dk
Brotkranz mit Pesto, Eiern und Schinken
2sa 30 dk
Käse-Salat
15 dk
Knusperflocken
2sa 30 dk
Soljanka
45 dk
Würzfleisch (Ragout fin)
1sa
Eierschecke
7sa
Marzipan-Quadrate
2sa 40 dk
DDR - Soljanka
1sa
Sächsische Quarkkeulchen
3sa