
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Butter zum Einfetten
- 4 Äpfel (z.B. Boskop)
- 100 g Marzipan-Rohmasse grob zerzupft
- 2 Eier
- 50 g Zucker
- 300 g Crème fraîche
- 50 g Mandellikör (z.B. Amaretto)
- 1 geh. EL Vanille-Saucenpulver
- 70 g Rosinen
- 50 g Mandelstifte
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 343 kcal / 1437 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 32 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Reistorte mit Roter Grütze
3hod.
Rhabarber-Erdbeer-Kompott mit Joghurt
1hod. 30min
Pudding Oma Erna
2hod. 30min
Bratapfelkuchen
7hod.
Apfel-Spekulatius-Auflauf
30min
Warme Rhabarbersuppe mit Zimtklößchen
1hod. 15min
Beeren-Crumble mit Tonkabohne
55min
Bratäpfel mit Marzipan-Nussfülle und Vanillesauce
45min
Pizza mit Äpfeln und Brie
1hod. 50min
Bratäpfel mit Vanille-Schmand-Sauce
50min
Pflaumen-Mohn-Crumble
40min
Apfelpfannkuchen vom Blech
50min