Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Butter zum Einfetten
- 4 Äpfel (z.B. Boskop)
- 100 g Marzipan-Rohmasse, grob zerzupft
- 2 Eier
- 50 g Zucker
- 300 g Crème fraîche
- 50 g Mandellikör (z.B. Amaretto)
- 1 geh. EL Vanille-Saucenpulver
- 70 g Rosinen
- 50 g Mandelstifte
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1437 kJ / 343 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Reistorte mit Roter Grütze
3hod.
Mohn-Marzipan-Creme
3hod.
Milchreis-Eis mit Mandellikör und Erdbeeren
7h 45min
Gefüllte Schokoladeneier auf Erdbeer-Vanille-Ragout
4 Std. 30 Min
Limetten-Daiquiri-Eistorte
6 Std. 30 Min
Bratapfelpfännchen
15min
Westfälische Quarkspeise
1h 25min
Marzipan-Pudding
2 Std. 20 Min
Warme Rhabarbersuppe mit Zimtklößchen
1 Std. 15 Min
Marzipanapfel mit Vanilleschaum
1 godz. 35 min
Bratäpfel mit Vanille-Schmand-Sauce
50 Min
Bratäpfel mit Marzipan-Nussfülle und Vanillesauce
45 Min