Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g koçbaşı nohut (bk. Öneriler), 1 gece önceden suda bekletilmiş, süzdürülmüş
- 1200 - 1250 g su
- 20 g zeytinyağı
- 80 g soğan, ikiye bölünmüş
- 1 diş sarımsak
- 200 g domates, ikiye bölünmüş
- 1 adet yeşil acı biber, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 15 g taze zencefil, dilimlenmiş (1-2 mm)
- ¼ tk kimyon
- ¼ tk toz kişniş
- ¼ tk toz zerdeçal
- ⅛ tk toz acı biber
- ¼ tk garam masala baharat karışımı
- 1 ¼ tk tuz
- 30 g limon suyu
- 2 - 3 dal kişniş yaprağı, süslemek için
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 1513 kJ / 361 kcal
- Protein
- 11.8 g
- Sacharidy
- 27.8 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 15 g
Alternativní recepty
Kuru Fasulye
10h
Sebzeli Nohut Yahnisi
45 min
Domatesli Biberli Ciger (Bebek Yemeği)
30 min
Fesleğenli Levrek, Patates Salatası ve Limonlu Kek
45 min
Alabalık ve Sebzeli Makarna Salatası
45 min
Tavuk ve Ilık Patates Salatası
55 min
Pirinç Pilavı Eşliğinde Tavuk Şiş ve Ilık Sebze Salatası
2h
Meksika Usulü Fasulyeli Kuzu
50 min
Makarna ve Ispanaklı Taze Sebze Çorbası
45 min
Mantar Soslu Darılı Lahana Sarması
1h 40min
Haşlanmış Makarna
25 min
Salçalı Bulgur Pilavı
40 min