Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g tereyağı
- 30 g riviera zeytinyağı
- 120 g soğan, ikiye bölünmüş
- 80 g pirinç
- 15 g ev yapımı tavuk bulyon ezmesi
- 500 g derisiz, kemiksiz, tavuk kalçası, parçalara bölünmüş (4-5 cm)
- 50 g sap kereviz, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 2 dal taze kekik
- 2 diş sarımsak
- 1 adet defne yaprağı, kurutulmuş
- 10 adet tane karabiber
- 1250 g su
- 100 g bezelye, dondurulmuş
- 2 yumurta sarısı
- 6 yk limon suyu
- 5 g maydanoz yaprağı, taze, ince kıyılmış
- 1 ½ tk tuz, damak tadına göre
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 1367.6 kJ / 327.2 kcal
- Protein
- 28.5 g
- Sacharidy
- 20.1 g
- Tuk
- 14.5 g
- Vláknina
- 2.2 g
Alternativní recepty
Orman Kebabı
1sa
Cennet Çorbası
40 dk
Kereviz Remoulade
Žádné hodnocení
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1 godz. 20 min
Yavaş Pişirilmiş Mantarlı Dana Sokum
5 Std. 20 Min
Yavaş Pişirilmiş Sebzeli Dana Yahni
3 Std. 15 Min
Et Bulyon (Sotelenmiş Sebzeli)
Žádné hodnocení
Domates ve Mercimekli Fırınlanmış Yumurta
45 Min
Kremalı ve Sebzeli Tavuk Çorbası
1sa 30 dk
Sebzeli ve Şehriyeli Tavuk Çorbası
2h 10min
Buğdaylı Tavuklu Salata
35 dk
Fesleğenli Arpa Şehriyeli Tavuk
30 Min