Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 200 g Vollkorn-Butterkekse
- 100 g Mandeln
- 150 g Butter, in Stücken
Belag und Fertigstellung
- 50 g Zucker
- 2 Streifen Zitronenschale, unbehandelt (1 x 4 cm), dünn abgeschält
- 500 g Quark, 20% Fett
- 30 g gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine)
- 150 g Joghurt, 3,5% Fett
- 80 g Karamell-Bonbons, weich (z. B. Sahne-Muh-Muhs)
- 25 g Sahne
- 200 g Trauben, rot, kernlos
- 200 g Trauben, hell, kernlos
- 50 g Walnusshälften
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1628 kJ / 389 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schaumkuss-Quark-Creme mit Mandarinen
6h 15min
Himbeer-Kokos-Tiramisu
8h 15min
Mascarpone-Käsekuchen mit Streuseln
1 Std. 30 Min
New York Zimt-Cheesecake mit Schokoganache
10h
Milchreiskuchen mit Apfel-Walnuss-Kruste
12 Std.
Versunkener Erdbeerkuchen
1 Std. 15 Min
Aprikosen-Cheesecake
7h
Grießplätzchen in Zuckersirup (İrmik Tatlısı)
1 Std. 30 Min
Schoko-Kokos-Lavacakes
2 godz. 30 min
Käse-Kirsch-Kuchen vom Blech
45 Min
Milchreiskuchen
3h
Heidelbeer-Baiser-Kuchen
1 Std. 30 Min