Kompatibilní verze
Dinkelkranz mit Halloumi, Preiselbeeren und Rosmarin
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Trockenhefe
- 60 g Öl
- 150 g Milch
- 30 g Honig
- 1 Ei
- 1 TL Salz
- 250 g Halloumi, in Stücken
- 80 g Schalotten, halbiert
- 2 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 1 Eigelb
- 1 EL Wasser
- Wild-Preiselbeeren zum Servieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 1318 kJ / 315 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 4.9 g
- Sodík
- 262 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Flammkuchen mit Roter Bete und Pflaumen
45 Min
Kräuter-Brot-Schleifen
2 Std. 30 Min
Indische Wraps
30 Min
Orientalische Veggie-Patties
1 Std. 35 Min
Kartoffelsalat mit Zuckerschoten und Backerbsen
1 Std. 10 Min
Mini-Tartelettes mit Mais, Hackfleisch und Süßkartoffel
3h 10min
Curry-Couscous-Salat mit grünen Bohnen
30 Min
Feta-Briouats mit Pistazien
1 Std.
Grillbrote mit Porree-Zucchini-Creme und Aprikosen-Chutney (vegan)
2 Std. 10 Min
Osterlamm mit Mohnfüllung
2 Std.
Joghurtkuchen mit Ras el Hanout
1 Std. 15 Min
Buchweizen-Flammkuchen mit Wurzelgemüse und Chili-Honigglasur
1 Std. 10 Min