Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 150 g durchwachsener Speck, gewürfelt (5 mm)
- 20 g Pflanzenöl
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 300 g kurze Nudeln (z. B. Muschelnudeln)
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 700 g Wasser, kochend heiß
- 300 g Erbsen, TK, aufgetaut
- ¼ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2430 kJ / 579 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 20 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schlemmer-Reistopf
30min
Hähnchengulasch mit Frischkäsesauce
30min
Spätzletopf
30min
Hack-Bohnen-Klopse mit Schupfnudeln und Rahmsauce
1h
Schwäbische Lasagne
45min
Nudeln mit Frischkäsesauce
30min
Cheese-Makkaroni
30min
Farfalle mit Erbsen-Schinken-Sauce
45min
Tomatenreis mit gekochtem Schinken
40min
Cremig-bunter Gnocchitopf mit Salamistreifen
30min
Fusilli mit Geschnetzeltem
1h
Brot-Leberkäse-Auflauf
1h