Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 2 Staudensellerie-Stangen, in Stücken
- 2 EL Olivenöl
- 1 EL Butter
- 2 EL Tomatenmark
- 2 EL Mehl
- 100 g Rotwein, trocken
- 400 g Wasser und etwas mehr zum Kochen
-
1
TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 500 g Rindergeschnetzeltes
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- 4 Prisen Pfeffer
- 1 getrocknetes Lorbeerblatt
- 250 g Möhren, längs halbiert, in schrägen Scheiben (5 mm)
- 400 g Fusilli
- 4 Stängel Oregano, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2807 kJ / 670 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 84 g
- Tuk
- 15 g
Alternativní recepty
Schweinegeschnetzeltes Jäger Art mit Spätzle
30 min
Hähnchengulasch mit Frischkäsesauce
30 min
Hack in Tomaten-Sahne-Sauce
45 Min
Hackfleischbällchen mit Tomaten-Oliven-Reis
1 Std.
Stroganoff-Geschnetzeltes
45 Min
Schnelles Hähnchengulasch
40 Min
Hähnchen Jägerart
35min
Pasta nach Paella Art
30 min
Schweine-Tomaten-Geschnetzeltes mit Gnocchi
1 Std.
Gulaschtopf "Palermo" mit Gnocchi
1h 25 min
White-Chicken-Pasta
40 Min
Schweinegeschnetzeltes mit Reis und Brokkoli
50min