Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de harina de repostería (y un poco más para espolvorear)
- 200 g de mantequilla fría y en trozos pequeños
- 200 g de nata (35% de grasa) fría
-
450
g de dulce de leche repostero (espeso)
nebo 450 g de leche condensada cocida (1 bote) - 4 - 5 cucharadas de coco rallado
- 50 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 50 g de chocolate con leche
- 30 g de chocolate blanco
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1792 kJ / 429 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Sacharidy
- 44.3 g
- Tuk
- 24.8 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Postre cuatro capas
4h 10 min
Merengue suizo
10 min
Dulce de leche
2 Std. 50 Min
Postre en capas de bizcochos al caramelo
2 godz. 30 min
Piononos de chocolate y fresa
30 min
Cheesecake de chocolate con merengue
3h 35min
Torta Rogel
2h 20min
Tarta de dulce de leche y nubes
4 Std. 20 Min
Tarta de nuez
1h 15min
Crème brûlée
4h 30 min
Tarta a las tres leches
12h 45min
Profiteroles
2 godz.