Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de harina de repostería (y un poco más para espolvorear)
- 200 g de mantequilla fría y en trozos pequeños
- 200 g de nata (35% de grasa) fría
-
450
g de dulce de leche repostero (espeso)
nebo 450 g de leche condensada cocida (1 bote) - 4 - 5 cucharadas de coco rallado
- 50 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 50 g de chocolate con leche
- 30 g de chocolate blanco
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1792 kJ / 429 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Sacharidy
- 44.3 g
- Tuk
- 24.8 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dulce de leche
2 godz. 50 min
Crème brûlée
4h 30min
Merengue con agua
15min
Tarta Dobos
2h 40min
Cheesecake con praliné de almendras
4 Std.
Merengue suizo
10min
Tarta de limón y merengue
3 Std.
Postre cuatro capas
4 godz. 10 min
Merengue italiano
20min
Tarta de nuez
1 Std. 15 Min
Tarta a las tres leches
12h 45min
Postre en capas de bizcochos al caramelo
2h 30min