Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de harina de repostería (y un poco más para espolvorear)
- 200 g de mantequilla fría y en trozos pequeños
- 200 g de nata (35% de grasa) fría
-
450
g de dulce de leche repostero (espeso)
nebo 450 g de leche condensada cocida (1 bote) - 4 - 5 cucharadas de coco rallado
- 50 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 50 g de chocolate con leche
- 30 g de chocolate blanco
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1792 kJ / 429 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Sacharidy
- 44.3 g
- Tuk
- 24.8 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Merengue italiano
20min
Postre en capas de bizcochos al caramelo
2h 30min
Tarta Dobos
2h 40min
Postre cuatro capas
4h 10min
Merengue con agua
15min
Tarta macaron
5h
Merengue suizo
10 min
Dulce de leche
2 Std. 50 Min
Tarta de limón y merengue
2h 10min
Milhojas de merengue
1 Std. 40 Min
Charlota de albaricoques con crema de limón
13h
Cheesecake de chocolate con merengue
3h 35min