Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 525 g de agua
- 25 g de aceite de oliva
- 20 g de levadura prensada fresca
- 420 g de harina de trigo sarraceno
- 20 g de psyllium
- 100 g de pipas de girasol
- 1 cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 547 kJ / 131 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Sacharidy
- 19.2 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 0.6 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 134 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de sarraceno, almendras y semillas (sin gluten)
3h
Pan de trigo sarraceno, chía y semillas
1 Std. 30 Min
Cake de dátiles, manzana y nueces sin gluten
1 Std. 30 Min
Cookies de avellanas y almendras
30 Min
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8h
Pan crujiente de trigo sarraceno
1 Std. 30 Min
Pan de brioche sin gluten
2sa 50 dk
Bizcocho de calabaza sin gluten
2h 20min
Pan de semillas rico en proteínas
9 godz.
Tarta de zanahoria sin gluten (carrot cake)
2 Std.
Pan de huevo (sin gluten)
1h 40min
Carrot cake de almendra sin gluten
2 Std. 30 Min