Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 525 g de agua
- 25 g de aceite de oliva
- 20 g de levadura prensada fresca
- 420 g de harina de trigo sarraceno
- 20 g de psyllium
- 100 g de pipas de girasol
- 1 cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 547 kJ / 131 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Sacharidy
- 19.2 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 0.6 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 134 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de semillas rico en proteínas
9 Std.
Panecillos de lino y chía
40min
Pan mediterráneo sin gluten
1h 20 min
Trufas de avena y algarroba
15min
Pizza integral de batatas
3h 15 min
Pan de nueces
55min
Trufas veganas
20 min
Tortitas Low carb
20 min
Pan crujiente de trigo sarraceno
1h 30min
Pan de sarraceno, almendras y semillas (sin gluten)
3h
Cake de dátiles, manzana y nueces sin gluten
1h 30min
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8h