Hogaza sin gluten

3.1 7 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 3hod.
10 rebanadas

Suroviny

  • 100 g de harina de arroz
  • 100 g de harina de trigo sarraceno
  • 50 g de semillas de lino molidas
  • 100 g de fécula de patata
  • 10 g de sal
  • aceite de oliva para engrasar
  • 450 g de agua
  • 10 g de levadura de panadería
  • 25 g de psyllium
  • 15 g de miel
  • fécula de patata para espolvorear

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 rebanada/loncha/rodaja

Sodík 393.9 mg
Protein 3.2 g
Kalorie 636 kJ / 152 kcal
Tuk 2.7 g
Vláknina 4.8 g
Nasycený tuk 0.3 g
Sacharidy 29.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...