Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 350 g de harina de repostería
- 1 cucharadita rasa de sal
- 20 g de azúcar
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 70 g de mantequilla fría (en trozos pequeños)
- 60 g de manteca de cerdo fría (en trozos pequeños)
- 70 g de agua fría
Relleno
- 500 g de cerezas
- 500 g de albaricoques frescos maduros
- 50 g de azúcar (y un poco más para espolvorear)
- 1 cucharadita rasa de canela molida
- 20 g de maicena
- 3 cucharadas de leche (para sellar los bordes y pintar la masa)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1574 kJ / 376 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Sacharidy
- 52.4 g
- Tuk
- 15.8 g
- Nasycený tuk
- 7.9 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 202.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarta de ciruelas
1h 5min
Tarta de fresas y nata
1h 15min
Tarta de cerezas
2h
Kugelhopf alsaciano
4h
Clafouti de cerezas
1h 20min
Tarta de requesón y fresas
6u. 20min
Cake de pasas al ron
10h
Strudel de manzana
1h 20min
Bizcocho de compota de manzana
2u. 20min
Tarta de naranja
5h
Tarta Tatín
1h 30min
Tarta de manzana y pera
50min