Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 350 g de harina de repostería
- 1 cucharadita rasa de sal
- 20 g de azúcar
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 70 g de mantequilla fría (en trozos pequeños)
- 60 g de manteca de cerdo fría (en trozos pequeños)
- 70 g de agua fría
Relleno
- 500 g de cerezas
- 500 g de albaricoques frescos maduros
- 50 g de azúcar (y un poco más para espolvorear)
- 1 cucharadita rasa de canela molida
- 20 g de maicena
- 3 cucharadas de leche (para sellar los bordes y pintar la masa)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1574 kJ / 376 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Sacharidy
- 52.4 g
- Tuk
- 15.8 g
- Nasycený tuk
- 7.9 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 202.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarta de naranja
5h
Bizcocho con fresas y nata
2 Std.
Tarta de fresas y nata
1 Std. 15 Min
Strudel de manzana
1 Std. 20 Min
Tarta de Linz (Linzertorte)
1 Std.
Tarta de mandarinas
2 godz. 45 min
Tarta de cerezas
2 Std.
Tarta de ciruelas
1 Std.
Pastel crujiente de manzana
1 Std. 15 Min
Bizcocho de uvas rojas y aceite de oliva
1 Std. 40 Min
Bizcocho con melocotón y dulce de leche
1 Std. 20 Min
Postre de pera y queso cremoso
20 min