![Rollos de brioche caramelizados (sin gluten) Rollos de brioche caramelizados (sin gluten)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/68371F67-EE5A-49D8-9C3B-FCBD7DBAE0C4/Derivates/DA7E9044-E076-4723-A370-8E9D525BB34B.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Relleno
- 200 g de azúcar
- 8 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 150 g de mantequilla a temperatura ambiente
Masa de brioche para extender
- 150 g de leche
- 50 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 50 g de azúcar
- 25 g de levadura prensada fresca envasada en pastillas
- 3 yemas de huevo
- 300 g de harina panificable sin gluten Adpan® (y un poco más para espolvorear)
- 1 pellizco de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2730 kJ / 653 kcal
- Protein
- 3.49 g
- Sacharidy
- 79.86 g
- Tuk
- 32.5 g
- Vláknina
- 3.69 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hojaldre rápido (sin gluten)
1 Std.
Scones sin gluten
30 Min
Palitos de hojaldre con jamón (sin gluten)
1 Std. 30 Min
Pizza tropical sin gluten
1 Std.
Pan árabe sin gluten
1 Std. 30 Min
Brownie de chocolate y castañas (sin gluten)
1 Std.
Crostata con salami y queso (sin gluten)
1h 20min
Salsa bechamel y derivadas (sin gluten)
10 Min
Pan de brioche sin gluten
2h 50 min
Pizza con masa de harina de arroz (sin gluten)
1h 20min
Bizcocho genovés (sin gluten)
1 Std. 10 Min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2h 50 min