
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Relleno
- 200 g de azúcar
- 8 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 150 g de mantequilla a temperatura ambiente
Masa de brioche para extender
- 150 g de leche
- 50 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 50 g de azúcar
- 25 g de levadura prensada fresca envasada en pastillas
- 3 yemas de huevo
- 300 g de harina panificable sin gluten Adpan® (y un poco más para espolvorear)
- 1 pellizco de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 653 kcal / 2730 kJ
- Protein
- 3.49 g
- Tuk
- 32.5 g
- Sacharidy
- 79.86 g
- Vláknina
- 3.69 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minicakes de yogur (sin gluten)
40min
Pasta fresca sin gluten
45min
Roscón de Reyes sin gluten
2hod. 45min
Masa sablé sin gluten
1hod.
Bizcocho genovés (sin gluten)
1hod. 10min
Quiche de chocolate y vainilla (sin gluten)
1hod. 30min
Pan de brioche sin gluten
2hod. 50min
Magdalenas de limón (sin gluten)
1hod. 15min
Pizza tropical sin gluten
1hod.
Cake de yogur con pepitas de chocolate (sin gluten)
2hod. 15min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2hod. 50min
Tarta de zanahoria sin gluten (carrot cake)
2hod.