Kompatibilní verze
Pera al caramelo con crema y canutillo crujiente
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Canutillos
- 65 g de azúcar
- 65 g de mantequilla
- 2 claras de huevo
- 65 g de harina
- 1 pellizco de sal
Crema a la canela
- 1 hoja de gelatina
- 500 g de leche
- 80 - 100 g de azúcar
- 4 yemas de huevo
- 25 g de maicena
- 10 g de harina
- 1 cucharadita de canela molida
- 150 g de nata (35% de grasa)
Peras caramelizadas
- 6 peras conferencia (peladas, sin pepitas) cortadas en dados de 2 cm
- 1 chorrito de zumo de limón
- 300 g de agua
- 6 - 7 cucharadas de azúcar
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1069.6 kJ / 255.9 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Sacharidy
- 31.6 g
- Tuk
- 12.5 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Postre de queso con coulis de arándanos
1h 30min
Semifrío de crema de whisky
1h
Tiramisú de fresas
2 Std. 10 Min
Salsa de toffee
15min
Arancini con granada y fondue de queso de cabra
1h
Crema de queso con coulis de frutos rojos especiado
4 Std. 45 Min
Trifle de fresas con mascarpone
3h 20 min
Tiramisú de frutos del bosque
1u. 50min
Crumble frío de frambuesas
25 min
Semifrío de castañas con salsa de nueces
4 Std. 30 Min
Peras con crumble de coco y avellanas
45 min
Tarta de castaña
3 Std. 15 Min