Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de cassonade
- 200 g de bouillon de bœuf
- 30 g de concentré de tomate
- 30 g de moutarde de Dijon
- 2 c. à soupe de sauce Worcestershire
- 1 c. à soupe de vinaigre de cidre
-
¼
c. à café de piment de Cayenne en poudre (pour une version piquante)
nebo ¼ c. à café de paprika doux - 1 piment rouge de petite taille, en rondelles
- 2 cives, en rondelles
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 380 kJ / 90 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 1 g
Alternativní recepty
Sauce moutarde à l'aneth
25 Min
Baguette flammekueche
40 min
Sauce barbecue
25 Min
Marinade tequila-orange (pour poitrine de porc)
12 godz.
Rillettes de porc au cidre
2 godz.
Boulettes d'agneau aux herbes
40 min
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24h
Acras de poulet
50min
Sauce tartare
10 min
Ketchup maison
35min
Marinade sauce BBQ (pour travers de porc)
2 godz. 30 min
Sauce ketchup
1 godz. 10 min