Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de cassonade
- 200 g de bouillon de bœuf
- 30 g de concentré de tomate
- 30 g de moutarde de Dijon
- 2 c. à soupe de sauce Worcestershire
- 1 c. à soupe de vinaigre de cidre
-
¼
c. à café de piment de Cayenne en poudre (pour une version piquante)
nebo ¼ c. à café de paprika doux - 1 piment rouge de petite taille, en rondelles
- 2 cives, en rondelles
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 380 kJ / 90 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 1 g
Alternativní recepty
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24h
Marinade sauce BBQ (pour travers de porc)
2 Std. 30 Min
Marinade au curcuma frais (pour côtelettes de porc)
12 Std. 10 Min
Ketchup maison
35min
Œufs brouillés aux merguez, tomates et pita grillés
30min
Sauce barbecue
25 Min
Sauce ketchup
1 Std. 10 Min
Marinade teriyaki (pour brochettes de porc à l'ananas)
12h 20min
Rillettes de canard
2 Std. 30 Min
Sauce cocktail
10 Min
Porc barbecue et épis de maïs
40min
Sauce tartare
10 Min