Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 220 g d'eau
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 400 g de farine à pain, type Manitoba
- 30 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 1 c. à café de sel
La garniture
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 140 g de mozzarella, égouttée et coupée en morceaux
- 250 g de tomates fraîches, épépinées et coupées en morceaux
- 1 brin de basilic frais, équeuté
- 1 c. à café de sel
La finition
- farine à pain, type Manitoba pour fariner
- 50 g de champignons à l'huile, coupés en lamelles
- 50 g de cœurs d'artichaut à l'huile, coupés en quartiers
- 30 g d'olives noires dénoyautées
- 30 g de jambon blanc, coupé en lanières
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 3590 kJ / 858 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 107 g
- Tuk
- 38 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza au thon, aux olives et aux tomates
30 min
Pizza aux légumes du soleil et basilic
1 godz. 15 min
Carré feuilleté thon-tomates-olives
1 godz. 20 min
Pizza aux fruits de mer
2 godz.
Pizza quatre fromages
1h 40min
Pizza au saumon
1 godz. 15 min
Pizza au thon
1h 40min
Pizza capricciosa
1h 40min
Pizza tomate et roquette
1 godz.
Pizza jambon-champignons
1h 35min
Pizza romaine
1h 40min
Pizza XXL
3h