Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g kuru fasulye (dermason cinsi)
- 2550 g su
- 25 g biber salçası
- 120 g soğan, ikiye bölünmüş
- 40 g tereyağı, küp küp kesilmiş (2 cm)
-
200
g domates, parçalara bölünmüş (4-5 cm)
nebo 200 g konserve doğranmış domates, parçalara bölünmüş (4-5 cm) - ¾ tk tuz, damak tadına göre
- ¼ tk karabiber
- ½ tk şeker
- 70 g sucuk, yarım ay şeklinde dilimlenmiş (0.5 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 828.6 kJ / 198.1 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Sacharidy
- 9.5 g
- Tuk
- 15.9 g
- Nasycený tuk
- 7.7 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 688.8 mg
Alternativní recepty
Sotelenmiş Bonfile ve Soğan
15 Min
Peynirli Omlet
15 Min
Kuru Fasulye
10 Std.
Çırpılmış Yumurta
10 Min
Tavuk Suyu
1h 10min
Kepekli Bulgur Salatası
40min
Sıcak Elma Çayı
30min
Terbiyeli Kerevizli Kuzu
1h 15 min
Zighini ( Baharatlı ve Kuzu Etli Etiyopya Yahnisi)
1h 10min
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40min
Ekşili Köfte
1h 15 min
Tavuklu Pilav
1h 10min