Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g kuru fasulye (dermason cinsi)
- 2550 g su
- 120 g soğan, ikiye bölünmüş
- 40 g tereyağı, küp küp kesilmiş (2 cm)
- 25 g biber salçası
-
200
g domates, parçalara bölünmüş (4-5 cm)
nebo 200 g konserve doğranmış domates - ¾ tk tuz, damak tadına göre
- ¼ tk karabiber
- ½ tk şeker
- 70 g sucuk, yarım ay şeklinde dilimlenmiş (0.5 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 828.6 kJ / 198.1 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Sacharidy
- 9.5 g
- Tuk
- 15.9 g
- Nasycený tuk
- 7.7 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 688.8 mg
Alternativní recepty
Etli Türlü
1 Std. 20 Min
Ispanak Başı
40 min
Kuru Fasulye
10 godz.
Havuçlu Brokolili Salata
5min
Makarna ve Ispanaklı Taze Sebze Çorbası
45 min
Ekmek Çanağında Dana Yahni
6 godz. 30 min
Fırınlanmış Hindi ve Sebzeli Gravy Sos
55h
Buharda Pişmiş Çipura ve Renkli Biberler
25min
Sütlü Türk Kahvesi
5min
Salçalı Bulgur Pilavı
40 min
Tavuk Baget ve Biralı Sos
1 Std. 30 Min
Sebzeli Tavuk
45 min