
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g kuru fasulye (dermason cinsi)
- 2550 g su
- 25 g biber salçası
- 120 g soğan ikiye bölünmüş
- 40 g tereyağı küp küp kesilmiş (2 cm)
-
200
g domates parçalara bölünmüş (4-5 cm)
nebo 200 g konserve doğranmış domates parçalara bölünmüş (4-5 cm) - ¾ tk tuz damak tadına göre
- ¼ tk karabiber
- ½ tk şeker
- 70 g sucuk yarım ay şeklinde dilimlenmiş (0.5 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 198.1 kcal / 828.6 kJ
- Protein
- 6.1 g
- Tuk
- 15.9 g
- Sacharidy
- 9.5 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Nasycený tuk
- 7.7 g
- Sodík
- 688.8 mg
Alternativní recepty
Zighini ( Baharatlı ve Kuzu Etli Etiyopya Yahnisi)
1hod. 10min
Biber Soslu Tavuk Baget, Kabak ve Beyaz Peynirli Kuskus
55min
Kuru Fasulye
10hod.
Ekmek Çanağında Dana Yahni
6hod. 30min
Taze Soğanlı Köfte, Havuçlu Patates Püresi ve Bademli Brokoli
50min
Baharatlı Nohut ''Chana Masala''
1hod. 30min
Kremalı Pancar Çorbası
45min
Kremalı Mantar Soslu Hindi ve Spaetzle
45min
Terbiyeli Kerevizli Kuzu
1hod. 15min
Orman Kebabı
1hod.
Zeytinyağlı Taze Fasulye
40min
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40min