Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 - 25 g azeite
- 100 - 150 g mistura de vegetais p/ saltear (cebola, chalota, alho-francês), cortados em pedaços (2 cm aprox.)
- 350 - 400 g mistura de legumes (curgete, cenoura, abóbora, batata-doce, aipo, pastinaca), cortados em pedaços (2 cm aprox.)
-
50
g mistura de vegetais congelados (volitelně)
nebo 50 g ervilhas congeladas (volitelně) - 700 - 800 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
nebo 1 cubo de caldo de legumes -
½ - 1
c. chá de sal
nebo ½ - 1 c. sopa de molho de soja - 60 - 80 g massa tipo pevide
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 736 kJ / 175.9 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Sacharidy
- 24.7 g
- Tuk
- 6.2 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 712.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão de alho com queijo vegan
40min
Sopa de legumes
55 Min
Sopa de legumes versátil
50 min
Creme de legumes versátil
45min
Creme de legumes versátil
45min
Sopa de abóbora
35min
Arroz agulha
35min
Creme de legumes com sementes de abóbora
40min
Sopa de cenoura e aipo com azeite de ervas
45min
Sopa de cenoura e pera
1h
Sopa versátil
40min
Sopa de cenoura e espargos com amêndoa
30min