Zařízení & příslušenství
Refogar 200 g de cebola e alho
Příprava 10min.
Celkový 20min.
1 dose
Suroviny
-
azeite20 g
-
dentes de alho cortados ao meio2 - 3
-
200 g cebola roxa, cortada em fatiascebola cortada em fatias200 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 dose
Sodík
20 mg
Protein
3 g
Kalorie
1031 kJ /
246 kcal
Tuk
20 g
Vláknina
3.8 g
Nasycený tuk
3 g
Sacharidy
13 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Arroz basmati
35min.
Arroz agulha
35min.
Saltear carne de porco em cubos
15min.
Saltear 200 g de alho-francês
20min.
Refogar 350 g de chalota
25min.
Refogar 250 g de chalota
25min.
Saltear 200 g de cebola e alho
20min.
Refogar 200 g de cebola
25min.
Refogar 200-300 g de cebola
20min.
Saltear 300 g de cebola
20min.
Saltear 200 g de cebola
20min.
Ninhos de esparguete com almôndegas de lentilhas
1hod. 5min.