Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 dientes de ajo
- 3 - 4 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 2 cucharaditas de orégano seco
- ½ cucharadita de pimienta molida
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 1 guindilla seca
- 1 cucharadita de sal
- 60 g de aceite
- 30 g de vinagre
- 1 rabillo de ternera (de 1,5 kg aprox.) sin el nervio central
- 1500 g de agua
- 800 g de patatas harinosas (para puré) peladas y en trozos
Puré de patatas
- 250 g de leche
- 1 pellizco de pimienta molida
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 10 g de mantequilla
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1284 kJ / 307 kcal
- Protein
- 28.55 g
- Sacharidy
- 17.3 g
- Tuk
- 13.7 g
- Vláknina
- 1.75 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Espinacas a la crema con huevos poché
35min
Concentrado de caldo de verduras
45 min
Verduras rellenas
1 godz. 20 min
Arroz amarillo con pollo
40min
Albóndigas en salsa española
55min
Ternera Stroganoff
1 godz.
Cerdo con verduras al estilo chino
1 godz. 20 min
Carbonada
1 godz. 15 min
Espuma rápida de frutas congeladas
10min
Coliflor con bechamel
55min
Risotto
30 min
Masa de pasta fresca
1 godz.