Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de mantequilla cortada en trozos (y algo más para engrasar)
- 300 g de leche
-
20
g de levadura prensada fresca desmenuzada
nebo 2 cucharaditas de levadura de panadería deshidratada (8 g) - 20 - 60 g de azúcar
- 550 g de harina de fuerza
- 1 ½ cucharaditas rasas de sal
- 1 huevo ligeramente batido para pincelar la masa
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 391 kJ / 93 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Limonada
5 Min
Magdalenas
1h
Puré de patata
50min
Trenza de pan de leche
2h 20min
Tortillas tex-mex con carne deshilachada
1h 20 min
Pan de leche
2h 20min
Sopa cremosa versátil
45 min
Baguette
3 godz. 45 min
Flan
5 Std. 30 Min
Bizcochuelo de vainilla
40 Min
Helado de vainilla
12h
Pan trenzado judío (Challah) - Israel
2 godz.