Pan brioche de hamburguesa

Pan brioche de hamburguesa

4.8 22 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 10min.
10 unidades

Suroviny

  • 80 g de manteca a temperatura ambiente, y algo más para enmantecar
  • 20 g de azúcar
  • 5 g de levadura de panadería deshidratada
  • 80 g de leche
  • 150 g agua y un poco más para el horno
  • 450 g de harina 0000 y un poco más para espolvorear
  • 1 ½ cucharadita de sal
  • 1 huevo
  • 1 yema de huevo ligeramente batido
  • 1 cucharada de semillas de sésamo (opcional)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 unidad

Sodík 410.9 mg
Protein 7 g
Kalorie 1060.4 kJ / 252.5 kcal
Tuk 9 g
Vláknina 2 g
Nasycený tuk 4.9 g
Sacharidy 35 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...