青蒜魩仔魚豬肉水餃

青蒜魩仔魚豬肉水餃

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 55min.
30 個

Suroviny

  • 切塊(約2公分)
    20 克
  • 米酒
    1 大匙
  • 3 大匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 依魩仔魚鹹度調整
    ¼ - ½ 茶匙
  • 1 茶匙
  • 豬絞肉
    300 克
  • 純芝麻油
    20 克
  • 青蒜 切蒜花
    100 克
  • 魩仔魚 洗淨備用
    120 克
  • 水餃皮
    30 張

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 個

Protein 2.9 g
Kalorie 236.3 kJ / 56.5 kcal
Tuk 2.2 g
Vláknina 0.3 g
Sacharidy 5.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...