Zařízení & příslušenství
巧克力核桃麵包
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 45min.
1 個
Suroviny
-
蛋1 顆
-
牛奶100 克
-
乾酵母粉½ 茶匙
-
糖1 茶匙
-
高筋麵粉250 克
-
鹽½ 茶匙
-
奶油 切塊,置於室溫軟化60 克
-
核桃50 克
-
高熔點巧克力 (烘焙用)50 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 個
Protein
52.6 g
Kalorie
8639.7 kJ /
2066.9 kcal
Tuk
109.5 g
Vláknina
8.3 g
Sacharidy
232.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
對巧克力上癮
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
舒心饗宴
24 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan