滷豬腳

滷豬腳

4.8 31 rating
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 45min.
4 人份

Suroviny

  • 5 克
  • 切片
    15 克
  • 切段
    30 克
  • 蒜頭
    30 克
  • 豬腳 先以熱水川燙去除血水
    750 克
  • 八角
    2 粒
  • 冰糖
    40 克
  • 醬油
    150 克
  • 米酒
    50 克
  • 500 克
  • 五香粉
    ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 42.6 g
Kalorie 2493.8 kJ / 596.6 kcal
Tuk 35.6 g
Vláknina 2.3 g
Sacharidy 21 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...