Zařízení & příslušenství
滷豬腳
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 45min.
4 人份
Suroviny
-
油5 克
-
薑 切片15 克
-
蔥 切段30 克
-
蒜頭30 克
-
豬腳 先以熱水川燙去除血水750 克
-
八角2 粒
-
冰糖40 克
-
醬油150 克
-
米酒50 克
-
水500 克
-
五香粉¼ 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
42.6 g
Kalorie
2493.8 kJ /
596.6 kcal
Tuk
35.6 g
Vláknina
2.3 g
Sacharidy
21 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
幸福便當菜
61 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
廚藝大神
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan