Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g feijão seco roxinho
- 1800 g água
- 1 folha de louro seco
- 1 c. chá de sal, mais q. b. para ajustar o sabor
- 1 cebola
- 2 dentes de alho
- ½ pimenta dedo-de-moça, sem sementes
- 100 g linguiça calabresa, cortada em rodelas finas
- 100 g bacon, cortado em cubos pequenos (1 cm x 1 cm)
-
200
g farinha de mandioca crua
nebo 200 g farinha de mandioca torrada - 5 folhas de couve, cortadas em tiras finas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porção
- Kalorie
- 1760 kJ / 421 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 830 mg
Alternativní recepty
Brigadeiro de chocolate (de enrolar)
9 Std.
Molho de chimichurri
Žádné hodnocení
Brigadeiro cremoso de chocolate com pistache
10 min
Salpicão de frango com maçã
3 godz. 10 min
Galinhada
1 Std. 30 Min
Salpicão de frango
40 Min
Bifinhos acebolados com cerveja, purê de mandioquinha e vagem ao vapor
1 Std.
Empadão de frango com requeijão cremoso
1 Std. 45 Min
Creme de milho verde
25 Min
Polenta
40 Min
Tutu à mineira
35 dk
Empadão do mar
1 godz. 35 min