Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g feijão seco roxinho
- 1800 g água
- 1 folha de louro seco
- 1 c. chá de sal, mais q. b. para ajustar o sabor
- 1 cebola
- 2 dentes de alho
- ½ pimenta dedo-de-moça, sem sementes
- 100 g linguiça calabresa, cortada em rodelas finas
- 100 g bacon, cortado em cubos pequenos (1 cm x 1 cm)
-
200
g farinha de mandioca crua
nebo 200 g farinha de mandioca torrada - 5 folhas de couve, cortadas em tiras finas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porção
- Kalorie
- 1760 kJ / 421 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 830 mg
Alternativní recepty
Patê de queijos
5 Min
Manteiga aerada
Žádné hodnocení
Manjar de coco com calda de ameixas
4 godz. 35 min
Arroz e feijão tradicional
13h 20min
Estrogonofe de carne com batatas
1 Std. 20 Min
Bife a rolê com arroz ao vapor
1 Std. 40 Min
Creme de milho verde
25 Min
Tutu à mineira
35 Min
Pão de batata recheado
1 Std. 25 Min
Esfiha de carne fechada
2 Std. 20 Min
Batatinhas em vinagrete
40 Min
Escondidinho de carne
1 Std. 15 Min