Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g cebola
- 2 dentes de alho
- 150 g cenoura
- 400 g tomate maduro
- 40 g azeite
- 500 g carne picada
- 1 folha de louro seco
-
1 ½
c. chá de caldo de carne caseiro
nebo 1 ½ cubo de caldo de carne (para 0.5 l) - 150 g vinho branco
- 1500 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos (1-2 cm)
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz moscada
- 350 g leite
- 2 gemas de ovos batidas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 374 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de legumes
55 min
Creme de legumes versátil
45 min
Jardineira de carne
50 min
Bacalhau espiritual
50 min
Caldo verde
40 min
Molho Béchamel (versão rápida)
10 Min
Purê de batata
50 min
Salmão em molho de cogumelo com batatas
50 min
Almôndegas com molho de tomate
40 min
Arroz de atum e ovo
1 Std.
Lasanha bolonhesa
2u. 30min
Bolo mármore
2h