Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g cebola
- 2 dentes de alho
- 150 g cenoura
- 400 g tomate maduro
- 40 g azeite
- 500 g carne picada
- 1 folha de louro seco
-
1 ½
c. chá de caldo de carne caseiro
nebo 1 ½ cubo de caldo de carne (para 0.5 l) - 150 g vinho branco
- 1500 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos (1-2 cm)
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada em pó
- 350 g leite
- 2 gemas de ovo batidas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 374 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Creme de legumes versátil
45min
Jardineira de carne
50min
Caldeirada de peixe
45min
Canja de galinha
55 min
Caldo verde
40min
Mousse de chocolate
3 Std. 20 Min
Purê de batata
50min
Salmão em molho de cogumelo com batatas
50min
Almôndegas com molho de tomate
40min
Lasanha bolonhesa
2 Std. 30 Min
Bolo mármore
2h
Bolo de iogurte
1h 40min