Empadão de carne

Empadão de carne

4.0 22 rating
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 20min.
8 doses

Suroviny

  • cebola
    300 g
  • dentes de alho
    2
  • cenoura
    150 g
  • tomate maduro
    400 g
  • azeite
    40 g
  • carne picada
    500 g
  • folha de louro seco
    1
  • caldo de carne caseiro
    1 ½ c. chá de
    1 ½ cubo de caldo de carne (para 0.5 l)
  • vinho branco
    150 g
  • batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos (1-2 cm)
    1500 g
  • sal
    1 ½ c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
  • noz moscada
    1 pitada de
  • leite
    350 g
  • gemas de ovos batidas
    2

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 dose

Protein 21 g
Kalorie 0 kJ / 374 kcal
Tuk 12 g
Vláknina 0 g
Sacharidy 42 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...