Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di nocciole sgusciate, con la buccia, ganz
- 100 g di burro, weich, in Stücken (3 cm)
- 200 g di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 2 uova
- 220 g di farina, + q.b. per stendere
- 1 - 2 tuorli d'uovo, zum Bestreichen
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 177 kJ / 42 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Treccia bernese
1h 45min
Pane per toast
3 Std.
Hamburger di manzo ripieno di formaggio
40 Min
Esperienza culinaria
2 godz.
Omini di pasta (Grittibänze)
2h 10min
Crostata di mele
1 godz. 15 min
Brunsli di Basilea
8 Std. 40 Min
Magdalenas
1 godz.
Treccia della domenica in due varianti
2h 10min
Crema Thermomix®
45min
Corona dei Re Magi con uvetta
1h 55min
Corona dei Re Magi
2h 15min