Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di nocciole sgusciate, con la buccia, ganz
- 100 g di burro, weich, in Stücken (3 cm)
- 200 g di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 2 uova
- 220 g di farina, + q.b. per stendere
- 1 - 2 tuorli d'uovo, zum Bestreichen
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 177 kJ / 42 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polenta ticinese
45min
Kipferl alla vaniglia
1h 30min
Omini di pasta (Grittibänze)
2 Std. 10 Min
Corona dei Re Magi
2h 15min
Meitschibei (Dolce alle nocciole)
1h 30min
Brunsli di Basilea
8hod. 40min
Canestrelli
Žádné hodnocení
Baci di cioccolato e nocciole
1h 25 min
Panini del 1° Agosto
1h 10min
Biscotti milanesini
3hod.
Riso casimiro
45min
Treccia bernese
1h 45min