Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 g di mandorle con la pelle, intere
Impasto e riso al latte
- 115 g di zucchero
- 250 g di farina
- ¼ di cucchiaino di sale
- 150 g di burro, freddo, a pezzi
- 1 uovo
- 100 g di riso a chicco corto (ad es. camolino, originario)
- 400 g di latte
- 1 pizzico di sale
- 200 g di confettura di albicocche
Ripieno
- 2 albumi d'uovo
- 2 pizzichi di sale
- 75 g di burro, morbido, a pezzi
- 2 tuorli d'uovo
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
Finitura
- 2 cucchiai di zucchero a velo, per spolverizzare
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 2889 kJ / 691 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 41 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta di carote
1h 10min
Biscotti milanesini
3h
Torta di carote argoviese
2 Std.
Condimento allo yogurt
5 Min
Crema Thermomix®
45 Min
Chili con cervelat
1h
Girelle alle noci e cannella
2h 10min
Baci di cioccolato e nocciole
1 Std. 25 Min
Torta di noci engadinese
1h 15min
Millefoglie alle mele con zafferano
3h 15min
Panini del 1° Agosto
1h 10min
Cake al limone
1 Std. 5 Min