Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ganache al cioccolato bianco
- 230 g di cioccolato bianco a pezzi
- 100 g di panna intera
- 20 g di sciroppo di glucosio
- 25 g di burro
- 10 g di liquore a piacere, (es. Rum, liquore all'arancia, Brandy, ecc)
Cioccolato temperato
- 300 g di cioccolato bianco a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 510 kJ / 122 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Praline al cioccolato con liquore
Žádné hodnocení
Asparagi con salsa tartara al quark
50min
Zabaione
15min
Salsa olandese
Žádné hodnocení
Merluzzo con burro agli agrumi
50min
Caramelle al cioccolato e frutta secca
Žádné hodnocení
Crème brûlée al cioccolato
Žádné hodnocení
Salsa allo yogurt all'albicocca e curry
Žádné hodnocení
Salsa cocktail
5min
Gulasch di vitello con funghi porcini
1 godz. 30 min
Preimpasto per pane
24 godz. 30 min
Panna cotta al cioccolato bianco con frutto della passione
6h 40min