Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di olive nere snocciolate
- 100 g di latte tiepido
-
2
cucchiaini di zucchero
nebo 1 cucchiaino di sciroppo di malto d'orzo -
½
cubetto di lievito fresco (12-13 g)
nebo ½ bustina di lievito secco (4 g) - 200 g di acqua
- 500 g di farina + q.b.
-
20
g di olio di oliva
nebo 20 g di strutto - 15 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1627 kJ / 389 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Sacharidy
- 66.2 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane veloce
1h 15min
Impasto per pizza
1 Std.
Impasto per pizza
1 Std.
Pane tipo ciabatta
1h 45min
Pane rustico
2 Std.
Focaccia alle cipolle
2h 20min
Pizza margherita
2j 10 menit
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Pane bigio in casseruola
2 Std. 25 Min
Panini Pita
2 Std.
Pane paesano
3j
panini al latte
2 godz. 5 min