Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di olive nere snocciolate
- 100 g di latte tiepido
-
2
cucchiaini di zucchero
nebo 1 cucchiaino di sciroppo di malto d'orzo -
½
cubetto di lievito fresco (12-13 g)
nebo ½ bustina di lievito secco (4 g) - 200 g di acqua
- 500 g di farina + q.b.
-
20
g di olio di oliva
nebo 20 g di strutto - 15 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1627 kJ / 389 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Sacharidy
- 66.2 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane paesano
3hod.
Pane ticinese
1 Std. 50 Min
Pane vodese con croce
13h 30min
Pane alle olive
2h 20min
panini al latte
2 Std. 5 Min
Impasto per pizza
1h
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11h
Pizza Margherita
2h
Panini integrali per hamburger
Žádné hodnocení
Pizzette
1h 20min
Pane al pomodoro e basilico
1h 45min
Treccia di pane alle olive
5 godz. 30 min