Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di mandorle intere, sgusciate
- 80 g di zucchero
- 1 cucchiaino di zucchero vanigliato
- 10 g di acqua
- 150 g cocco secco, grattugiato, senza zucchero
- 50 g di zucchero a velo
- 200 g di cioccolato bianco per glassa, a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 100 grammi
- Kalorie
- 2257 kJ / 539 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 42 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Vláknina
- 10.1 g
- Sodík
- 74 mg
Alternativní recepty
Pasta Choux
2h
Pan di Spagna facile alle mele
50min
Glassa al burro
10min
Confettura di prugne
Žádné hodnocení
Cornetti al formaggio
Žádné hodnocení
Panna cotta
6h 15min
Colorare le uova di giallo
55min
Stufato di manzo con patate e pasta
Žádné hodnocení
Rotolo funghi e peperoni
2h 15min
Pasticcini farciti alla crema di cioccolato
1h 15min
Cuchaule (Pane allo zafferano)
2h 30min
Insalata di broccoli con pinoli
5min